Miért jött létre a Szólásszabadság weboldal? - Szólásszabadság

Miért jött létre a Szólásszabadság weboldal?

Azért jött létre a Szólásszabadság weboldal, mert szükség van rá! Az elmúlt egy évben, a mainstream sajtó, a kormányzati médiumok, és a közösségi portálok, szinte kivétel nélkül cenzúrázzák, blokkolják, és minden más módon ellehetetlenítik az alternatív gondolkodókat, és gátolják a Szólásszabadságot Ez így nem oké! 

A legtöbb embert magába foglaló fészbúk élen jár a cenzúrában, mi több, nem csak a tartalmakat szűri, hanem egyre több olyan esetről is hallani hogy a tagokat is indoklás nélkül, sokszor indokolatlanul tiltják, törlik. Látszólag. Ha bent vagy egy csoportban, az még nem jelenti azt hogy a csoport nyilvánosságot is kap, hisz egy vírus-tagadó csoport a fészbúk számára nem is létezik, az nem jelenhet meg, és ezért el is tüntetik. Így hiába leszed közzé az általad igaznak vélt információt, az nem nagyon jut el másokhoz, legfeljebb azok találkoznak vele, akik rendszeresen látogatják a csoportot. Miért? Mert az ilyen csoportokban megjelenő posztokról, a legtöbb esetben a tagok nem kapnak értesítést az aktivitásról.

Van még egy probléma ezekkel a közösségi oldalakkal, de leginkább a fészbúkkal. Az uniós államok között egyre inkább terjed az a nézet, hogy a fészbúk, aláássa a személyi jogokat, a szólásszabadságot, az adatvédelmi normákat, stb. és ezért fontolgatják, hogy egyszerűen lekapcsolják azt. Ez több problémát is felvet. Először is a fészbúk egy standard és szükséges a webes környezetben. Ha egy weboldalnak nincs fb kapcsolata, akkor az egy negatív tényező, ami miatt a másik színel lófasz, negatív előjellel címkézi meg az ilyen weboldalt, és így nem sok esélye van organikus növekedésre. Ezen kívül nagyon sok hivatalos, intézményi etalon is, mivel munkahelyek, iskolák, kormányzati hivatalok, és még ki tudja mik és kik használják ügyintézésre, kapcsolattartásra.

Arról nem beszélve, ha kihúzzák a fészbúkot a konnektorból, akkor mi fog történni a sok zombivá degradált “emberrel”? Mihez kezdenek azok, akik már trokkodásból diplomát is kaphatnának? Lehet hogy ezek egyszerűen a való életben folytatnák amit a neten kitanultak, ami egy csapás lenne, a még mindig értelmes emberi társadalomra.

Szóval, van ez az oldal. Nincs tabu, nincs cenzúra, elvisel mindent, amit a mainstrean nem bír tolerálni. Ez egy megoldás lehet azokra a cenzúrákra, ami nap mint nap megfigyelhető, szinte minden médiában. Ez a weboldal megoldás lehet a fészbúkos csoportoknak, hisz a csoport egy gombnyomással eltűnhet, és akkor egy pillanat alatt semmivé lesz, több tízezer ember sok erőfeszítése, hogy végre kiderüljön az igazság.

Ez megtörténhet velünk is, ám van egy előnyünk, ha mégis belepiszkálnának, és talán még be is záratnák az oldalt, az forrás ez esetben is megmarad, és egy kis zökkenő ellenére mehet minden tovább. Talán ms néven, talán más helyen, de amit itt leírtok, elmondtok, közzétesztek, az megmarad, szemben más közösségekkel, ahol nyoma sem marad.

A domain egy amerikai regisztrátornál van, a szerver meg Ausztriában. Ez a kombó elég lehet hogy megvédje a szólásszabadságot, a diktatúra ellen. és ez elég lehet sahhoz is, hogy még több embert ébresszünk fel, és még nagyobb erőt tudjunk képviselni.

UI: Nem tudatlanságból írtam hogy “fészbúk”, egyszerűen csak nem érdemli meg hogy a nevén nevezzem. Nincs fészúk oldal, sem csoport, ne is keressetek, ám ha nektek ez még fontos, akkor nyugodtan kapcsoljátok össze a saját fészbúk oldallal.

0 Hozzászólások

Szólj hozzá, mondd el a véleményed!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

2022 © Szólásszabadság !

Jelentkezzen be a fiókodba.

vagy    

Elfelejtettem a részleteket?

Fiók Létrehozása